måndag 30 mars 2009

På G

Idag har jag och Vickan varit gjort våra första intervjuer för vår D-uppsats. Vi var bra nervösa när vi började köra mot staden, nånstanns i Västra Götaland, som ligger 2 timmar bort. Vi ville ha god tid på oss så vi bestämde att vi skulle bege oss iväg vid 07-tiden, interjvuerna skulle vi göra vid 11-tiden!! Så vi hann fram i tid. Hann ta en latte på stan först och prata igenom hur vi skulle agera i intervju-situationerna. När intervjuerna var gjorda sammanstrålade vi på stan igen för att sedan återvända till Mariestad. Japp, så nu är första intervjun klar. Skönt... Har nu två kvar att göra. Vi ska göra tre var.
Helgen har varit inriktad på jobb, jobb, jobb och så trevligt lördags-umgänge. På lördag kväll var familjen Knutsson-Stomberg här, dvs Åsa, Fredrik, Oliver, August och Sofie. August som kom redan på förmiddagen, för att leka med Emil, fick även följa med på Emil´s fotbolls-träning som började igen efter uppehållet. Emil är med i IFK Mariestad, och han tycker det är såå roligt att spela. Vissa stunder går han in för träningen med hull och hår, medans han i nästa sekund står och tänker på något helt annat och ser ut att vara på en annan planet. Det har även hänt att han helt sonika har laggt sig raklång på marken under en träning, för att han "var trött helt enkelt"! Ja, det är härligt med barn. Men Tobbe konstaterade i lördags att han inte vill bli 3-barnsfar. Efter fotbollsträningen tog han med sig Emil, Alma och August till Mc Donald´s - och det tyckte han var en pärs... Hm...(!?)
Kvällen kom och Knutsson-Stomberg anlände. Vi åkte och beställde mat från Candy´s. Sen gick kvällen fort, det gör den när man har trevligt!!
Annars rullar det mesta på som vanligt. Ser just nu fram emot helgen när vi ska på kalas hos min lilla kusin. Planen för helgen är oxå att vi ska ha en liten tjej-kväll, Annette kommer hem, så vi tänkte dricka vin och sitta och tjattra (kanske lite singstar oxå?!)
Måste oxå bara skriva att jag är såå glad för att Sofia och Patrik är på väg att flytta från Stockholm till Mariestad!! Välkomna!
God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar