söndag 22 mars 2009

Magsjuka!

Igår morse vaknade Alma och kräktes... Vi var först osäkra på om det var magsjuka eller bara berodde på att hon var tät i näsan (hon kan ha jobbigt när hon är förkyld ibland, och ibland kräkas av det). Men efter ett tag förstod vi att det det var MAGINFLUENSA!! Kräkningarna avlöste varandra och däremellan var det vatten som kom från andra änden. Stackars lilla Alma!! Våra lördagsplaner blev naturligtvis inställda, men Tobbe och jag kände att vi ändå ville mysa till det på kvällen. Vi lagade maten som vi tänkt bjuda på, en fiskgryta med torsk, lax, räkor, musslor, saffran och en massa annat smått och gott! Å så ett gott vitt vin till. Det blev verkligen en supergod middag, trots sjukdom...
Idag har vi inte gjort många knop. Emil skulle gått på kalas, men vi ställde in det eftersom han kände sig lite hängig och Alma´s mage fortfarande spökar. Tobbe åkte till Willy´s och stod i IFK:s lotteri-stånd där han sålde Bingolotter mm. Emil är ju med och spelar fotboll i IFK och då ingår det att man ska vara med och sälja lotter några gånger per år. Tobbe sålde 3 bingolotter på sitt 2-timmars pass!
Tobbe har röjt ut "fin-entrén" idag, den är tom nu och redo för en omgång med målning mm. Tobbe har visst gjort några knop idag ändå, det är jag som legat på latsidan. Har ju i och för sig tagit hand om lilla sjuka stumpan.
Det var allt för idag!
Kram, kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar