fredag 20 mars 2009

DISCO!!


God eftermiddag!


Måste återigen nämna det underbara vädret! Det är så härligt!

Igår var Tobbe, Alma och jag i Skövde för att titta på Götenehuset som det var visning på! Det var verkligen jättefint, snyggt, frächt och det skulle passa oss som handen i handsken... Men vi har svårt att ta något beslut. Planen vi har nu är nog som följer: måla om i vår "fin-entré" och tvättstugan, fixa och trixa på lite andra ställen i huset för att sedan ev. sätta ut huset för försäljning. Sedan får vi se vad som händer, om det är någon som vill köpa huset för vårat minimikrav. Det återstår att se!

Idag har Alma och jag varit lediga. Vi har tagit det lugnt, varit ute i lekparken, ätit lunch och hämtat Emil och Oskar i skolan. Emil är mycket förväntansfull idag, det är nämligen Disco i kväll. Klass 6 på Leksbergs skola har anordnat detta för att samla in pengar till skolresa. Emil var ju på höstens disco oxå, då var det lite läskigt tyckte Emil, så då fick jag äran att var med på discot i 2 timmar... Den gången vann Emil "tryckar-tävlingen" så det har han som mål även denna kväll, unge herr Hammer! Ikväll säger han att han vågar gå utan mamma eftersom Oskar ska gå oxå! Oj, oj, oj, vad stor han börjar bli, vår lille skrutt!!

Ska snart bege oss iväg några gräsmattor bort för att fika hemma hos Johanna!

Imorgon blir det bad på Johannesbergs-badet. På kvällen kommer Johanna, Fredrik, Tilde, Felice, Lotta, Hugo och Märta hit på middag - TREVLIGT!!

Kram

Terése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar