måndag 15 juni 2009

SOMMAR-LOV!!


I fredags var det skolavslutning för Emil i Leksbergs kyrka. Stämning! Synd bara att regnet öste ner. Vi åkte till Mumma och fikade efter kyrkan, Johanna, Lotta och jag med barnen.

På kvällen var vi bjudna till Fredrik och Johanna. Även familj Van der Vort var ditbjudna. Vi hade en supermysig kväll. Stackars lilla Alma skadade sig på ett fönsterbläck och slog i ögonvrån. Tur att vi var 3 syrror där som kunde fixa till det med lite material!!

Lördag förmiddag var det fotboll på Töreshov, Töreboda. Emil´s IFK Mariestad mötte MBK, Hova och Töreboda. Farmor och farfar var där och tittade. När fotbollen var slut åkte vi hem till Gösta och Chatarina och tillbringade hela lördagen där.

Igår blev det sommar, om än bara för en dag (hoppas den kommer tillbaka, solen). Varmt och härligt var det i alla fall! Tobbe, Emil och pappa hämtade kyl och frys som vi köpt, i Skara. På kvällen blev det grill och rosé - mums!

Emil har alltså börjat sitt sommarlov och jag har gått på semester. Första dan på lovet åkte vi till bassängerna eftersom Emil ska gå på simskola. Klockan 10.30 varje vardag i tre veckor ska han simma.

Lägger ut lite bilder från de olika dagarna.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar