måndag 22 juni 2009

En härlig blandning!

Så kan man beskriva de gångna dagarna, det har verkligen varit en blandad kompott av olika aktiviteter.

Midsommarafton: På morgonen gick Johanna, Tilde, Felice och jag på en promenad för att plocka blommor till kransarna som skulle pryda tjejernas huvuden. Emil hade sagt ifrån att han inte ville ha någon krans (eftersom Hugo inte skulle ha nån). Det var inte lätt att hitta några fina blommor, så efter en lång promenad utan speciell "blomsterlycka" åkte Tobbe och köpte buketter med blåklint och prästkragar. Alma´s krans blev fin men hon vägrade att ha den på sig - så kan det gå.

Vi åt lunch hos mamma och pappa, mormor var där oxå. Mycket trevligt. Sedan begav vi oss till Karleby för dans kring midsommarstången. Här mötte vi upp Sofia o Johanna med familjer, Affie och Mattias. Även Gösta och Chatarina var där. Det höll otroligt nog upp hela tiden i Karleby. Emil och jag dansade kring midsommarstången.

Efter dansen åkte vi till Nyman´s midsommarfest. Goa vänner, god mat o dryck, sång o musik, partytält - kan inte bli annat än en lyckad kväll. Vi hade jättetrevligt. Barnen lekte och hade superkul. Regenet kom och gick, vi vuxna märkte knappt av det inne i tältet men vi la märke till det när barnen som varit ute kom in som dränkta katter.

Söndag: Mikela, Magnus och Cornelia kom hit vid lunchtid. Syster yster Sara, Johan, mamma och pappa kom även de hit och vi åt lunch. Mina änglar till föräldrar skulle vara barnvakt åt våra barn, Emil, Alma och Cornelia, när vi lämnade Mariestad för Göteborg, Ullevi för att se AC/DC! Vid 16.00-tiden rullade vi in i Götet. När vi checkat in på hotellet var det bara att stassa om och gå ut och äta. Mikela hade fixat (vet inte hur hon gjorde, trollade antagligen med knäna!) så vi fått bord på en mysig italiensk restaurang med mycket god pasta. Vinet var oxå gott! När vi satt på restaurangen öppnade sig himmlen och regnet vräkte ner. Men när det väl var dax för konsert så slutade det att regna och solen tittade fram!! AC/DC är inte några av mina idoler, men jag tycker om att gå på konsert det är ju en sån stämning. Blev mäkta imponerad av Angus Young, var får han all energi ifrån, han var inte stilla många sekunder. Det var ös, tryck och väldigt hög volym. Å framförallt så var det en otrolig stämning, det blir det nog när det är över 57000 i publiken! Vi hade ett lyckad dygn, så mysigt!!

Emil och Corneila hade oxå haft det bra. De ses ju inte så ofta men brukar alltid finna varandra direkt och ha jätte kul! Tror att min mor är lite trött ikväll...
Jag älskar bilder och tycker att de säger mer än tusen ord, så håll till godo!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar