tisdag 2 mars 2010

Nu räcker det!

Ja, med snö alltså. Jag vill ha plusgrader så att snön försvinner och vi kan få grunden färdig. Det händer förstås inget med huset just nu, i alla fall inte på tomten. Men faktum är att det hus som ska stå på Matros gränd 13 (vår kommande adress) just nu är i full gång att byggas. På fabriken i Gudhem snickras ett i princip färdigt hus ihop, sen är det förstås en hel del som ska på plats när det ställs upp i Mariestad. Golv, väggar, kök, badrum, tvättstuga, kamin mm ska ju fixas oxå. Det känns väldigt långt borta just nu, att vi ska få flytta in i vårt hus. Men enligt JB ska det vara färdigt sista maj. Vi får la se!!

Idag kommer Tobbe hem från Tyskland. Han har varit på mässa där några dagar. Ska bli skönt att han kommer hem, både jag o barnen längtar!

Jobbade fredag kväll och lördag dag. Så jag missade badet på lördag fm. För ovanlighetens skull var alla på badet (utom jag). I vanliga fall brukar det alltid vara någon som är sjuk eller inte har möjlighet att komma dit. Det hade varit fullt med barn i bassängen.
Efter jobbet åkte vi till Gösta o Chatarina. Firade Gösta som fyllt år under veckan. Jättemysig kväll med god mat, dryck och förstås Melodifestival.

Kram

2 kommentarer:

  1. Vi saknade dig så klart i badet, gammal konstsimmare som du är brukar du ju alltid avsluta med en liten uppvisning! ;)

    SvaraRadera
  2. Förstår att det är segt med att huset inte byggs, men tänk vad fort ni kommer tycka att det går när de väl kommer igång istället :-)

    Men som du vet håller jag ju inte med dig med vintern, gärna snö några veckor till :-)

    SvaraRadera