måndag 8 mars 2010

Beach 2010

Helgen innehöll både positiva och negativa upplevelser.
Fredag var det taccokväll med mor och far här i lägenheten. Mysist!
Lördag morgon kom Gösta hit och hämtade barnen eftersom Tobbe o jag skulle åka och titta på tapeter och garderober. Vi hann endast titta på tapeter och kulörer till eventuell målning. Det är svårt det där - måla eller tapetsera. Vi vill helst ha målat i större delen av huset, i någon vit ton, men det kostar. Vi hittade en hel del fina fondtapeter till barnens rum, och till allrum o hall. Vi har inte bestämt oss för något än.
Emil var på Tilde´s kalas på dagen.
På lördag kväll var vi hos Knutte o Åsa. Så trevligt. Det var länge sen vi träffades så vi hade en hel del att ta igen. Vi kollade självklart på andra chansen oxå.
Söndagen började med att Emil blev magsjuk (den negativa upplevelsen). Stackarn, han var vit som ett lakan och låg och gnydde. Nu är han på bättringsvägen. Tobbe har vab:at idag och jag imorgon.

Tobbe o jag har nu börjat förbereda oss inför beach 2010. Har fått inspiration av fru van der vorth, min kära kollega. Ja, vi får se hur det går. Berättar mer när vi (förhoppningsvis) ser resultat. Kan bara säga att just nu skulle jag kunna ge vad som helst för, ja något att tugga på...

Kramelikram!

7 kommentarer:

 1. Redan supen på något att tugga på?! ;)

  Skönt att Emil mår bättre!

  Vi hörs!

  Kram S.

  SvaraRadera
 2. Ja,jag förstod det :-)
  Ja, jag har ju jobbat natt, och är sådär supersugen på nåt, har dessutom ont i huvudet...
  Om vi nu lyckas träffa på lördag blir det shake för min o Tobbe´s del. Kul va!? Å så kanske ni sitter på andra sidan bordet och äter oxfilé och dricker ett glas Amarone - suck!

  SvaraRadera
 3. Lycka till med Beach 2010 - resultatet får jag väl se i sommar!

  SvaraRadera
 4. Gissar att ni dricker pulver? Lycka till :-)

  SvaraRadera
 5. Håkan - Ja, hoppas verkligen att vi ses i sommar även om det nu, i dessa vintriga tider känns väldigt avlägset :-)

  Lisa - Japp, pulver är det som gäller. Vi ville ha en ordentlig kick-start för att få motivation och inspriation. Kommer antaglien att gå upp en del av kilona men förhoppningsvis blir vi motiverade att röra på oss mer och äta bättre. Vi har ju ett stundande bröllop som vi ser fram emot så mycket, och då vill vi ju se snygga ut :-)

  SvaraRadera
 6. Lycka till! Kom ihåg att det är värt det efteråt! :-)

  SvaraRadera