söndag 14 mars 2010

Fel låt vann!!

Ja, jag tycker att fel låt vann igår på Melodifestivalen. Så jag tycker alltså inte som de flesta andra som röstade, att Anna Bergendahl skulle vinna. Höll ju på Darin. Tror inte att Anna´s låt har någon chans i Oslo. Men man ska aldrig säga aldrig...
Vi tillbringade gårdags kvällen på Ekliden, hemma hos Sofia o Patrik. Det var så mysigt. Det bjöds på god mat och dryck. Tyvärr kunde Tobbe o jag varken äta eller dricka något eftersom vi fortfarande laddar för beach 2010. Men vi hade med oss egen "mat"!! Shake it baby!

Emil har en kompis som ska sova över här inatt. Det är ju ledigt från skolan imorgon. De fick favoriten Happy Meal till kvällsmat. Tobbe o jag gick runt och i lägenheten och kände doften från maten - vi led. Fy vad jobbigt det är! Men det är självvalt och inget synd om oss...

På torsdag kommer Sara o Max till Mariestad. De stannar några dagar, så vi kommer ha tid att umgås. Max växer så snabbt, och det händer så mycket hela tiden i hans utveckling så det är skönt att det inte går för lång tid mellan gångerna.
Till påsk kommer Adam, Lisa o Viggo. Ska bli jättekul att ses! Det var ett tag sen nu, så vi får hoppas att vi kan umgås en del.

Har tre jobbnätter framför mig från och med imorgon!
Kramar

1 kommentar:

  1. Wilma pratade om er soppa idag, hon hade lite ont i magen och ville ha sån soppa som ni åt!

    Kul att se er i dag också, trots att det blev ett abrupt slut!

    Kram S

    SvaraRadera