torsdag 11 mars 2010

GlitterskorNär Max döptes köpte jag ett par nya skor till Alma. Ett par glittriga ballerinaskor. Nu går hon inte någonstans utan att ha dem på sig! Hon ÄLSKAR skorna, eller sandalerna som hon själv säger. De följer med till dagis, till dansen ja, hon går helst ingen stanns utan dessa vackra (?) skor!! Vi är inte vana vid att Alma vill ha sånna här typiska "tjejgrejer". Hon är ju inte mycket för kjolar, klänningar eller toffsar och hårspännen. Så jag tycker faktiskt att detta är lite roligt;-)
Ska snart iväg och jobba natt. Har jobbat varannan natt denna vecka. Inget vidare egentligen. Men det funkar när det bara händer nån gång.
Lite kort från senaste tiden.
Kramar

3 kommentarer:

 1. Ja att det är så roligt att gå omkring i fin skor, W älskar det också. Jag har kollat på just de där skorna och W skulle nog göra exakt som A - knappt ta av dem!

  Vi hörs i morgoneftermiddag om en liten träff.

  SvaraRadera
 2. Himla fina skor! Vart finns de? Har en här hemma som också skulle bli alldeles kär :-)

  SvaraRadera
 3. Det är så kul att se Alma "sån här"! Hon har ju som ni vet inte varit ett dugg intresserad av vad hon har haft på sig förut. Men nu så... Skorna finns på HM. De fanns i en del andra kulörer oxå. Lila och guld, om jag inte minns fel.
  Sofia du kan ju kolla mitt kommentarsvar i förra inlägget, så får du se vilken smarrig meny jag tänkt mig imorgon kväll :-)

  SvaraRadera