torsdag 15 oktober 2009

Trött

Idag är jag sååå trött! Det tar på krafterna att vara ensam förälder. Denna vecka har jag börjat 08.00 istället för 07.00 som annars, för att jag ska kunna lämna barnen på dagis och fritids innan jag åker o jobbar. Innan vi kommer iväg på morgonen brukar det bli några duster (härligt så där på morgonkvisten) "jag vill inte borsta tänderna", " jag vill titta på bolli" säger Alma, medans Emil säger "jag vill inte titta på Bolli, jag vill se Nickelodeon" . De blir osams om vem som ska borsta tänderna först, för man kan tydligen inte göra det samtidigt. Sen gafflar de om vem som ska öppna ytterdörren när vi ska gå ut till bilen. Vid det här laget håller mitt tålamod på att ta slut, om det inte redan har gjort det. När tålamodet börjar tryta blir man så otroligt mogen som förälder och säger väldigt genomtänkta saker - NOT!
På väg mot skövde andas jag lite, tänker efter får dåligt samvete för att det är så stressigt och kaotiskt då och då.
Mamma har hämtat barnen tidigare från dagis/fritids några dag denna vecka - guld värt!

Börjar längta efter Tobbe nu! Emil har längtat sen Tobbe åkte. Alma längtar nog hon oxå.
Är så tacksam för att jag har min lilla familj. Älskar er så!!
Är ledig fredag, lördag o söndag!!
Kramar

4 kommentarer:

 1. Åh, ska vi ringa till dig då, om vi behöver personal? ;) Skojar bara!
  Jag är också ledig :)

  Kram C

  SvaraRadera
 2. Carro, ni får så gärna ringa så :-) Fast jag vet inte om jag svarar... ;-)
  Ha det så skönt på ledigheten!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ha ha :-) Känner igen mig. Man är verkligen stolt över sig själv när man beter sig som som man vore 4 år (och då är det de bra dagarna:-))
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Jag känner också igen det där, som de flesta småbarnsföräldrar tror jag!! Man får dåligt samvete efteråt och så tänker man; I morgon ska jag vara en snäll mamma - hela dagen!

  Kram S

  SvaraRadera