torsdag 29 oktober 2009

Skara badhus

Vaknade med huvudvärk idag :( Typsikt, ´jag som ska jobba inatt.
Tobbe är ledig torsdag o fredag. Vi åt frukost och sen åkte vi som planerat till Skara badhus. Mariestad´s badhus är under renovering och tidigare har det inte varit aktuellt att bada där eftersom det har varit kallt, ofräscht och barnen har helt enkelt inte uppskattat att vara där. Väl i plurret försvann huvudvärken. Vi badade, bastade ångbastu, Emil o Tobbe åkte vattenrutchbana.

Nu är vi hemma igen. Tobbe o jag ska till banken en sväng. Ikväll ska vi till JB-villan o gå igenom ritningen en gång till innan arkitekten ska rita för att sedan lämna in till byggnadsnämnden. Efter det ska jag åka och jobba.

Ha det gott!
Kramar

2 kommentarer:

  1. Åh, hoppas att huvudet mår bättre nu eller framåt kvällen i alla fall, det är ingen höjdare att ha skallebank - min vecka började ju med det förra veckan när jag fick åka hem från jobbet på natten. 27 timmars huvudvärk i sträck. Gah :)

    Nu mår jag lite bättre och känner att jag ska jobba imorgon :) Jag blir svettig av minsta lilla rörelse dock ;) Men vi ses imorgon bitti! Ska bli spännande att se ditt hår!

    Kram Carro

    SvaraRadera
  2. Inte kul med huvudvärk - men desto roligare att bada!

    SvaraRadera