söndag 26 april 2009

Underbar helg!!

Åh, vilken härlig helg det har varit! I fredags badade vi på kvällen. Fast när vi kom till Johannesberg upptäckte vi att vi hade kommit på fel dag... Emil blev helt knäckt när vi sa till honom att vi var tvugna att åka hem igen, utan att bada. Men de som hade badtiden hade bortfall på folk, de var så hyggliga att vi fick bada med dem. När vi kom hem från badet kom Tobbe hem. Så mysigt!!
Lördagen blev en sån där "bara vara dag"! Emil var på kalas på förmiddagen, då åkte Alma, Tobbe och jag in till stan. Handlade blommor på torget, kikade lite i affärer o handlade ett gott vin på systemet. Sen var det dags att hämta Emil. Vi åt lunch, sen åkte vi och storhandlade. När vi kom hem åkte jag själv till CoopBygg och handlade blomjord och nya krukor. Planteringsdax! Emil följde med morfar och kollade på fotboll. Alma och Tobbe var ute och lekte. När kvällen närmade sig fixade Tobbe grillen och grillade köttet han tidigare på dagen lagt i marinad. Vi åt och drack gott, och satt faktiskt ute för första gången i år! Vi gick alltså inte på BOIS-festen. Var så skönt att bara vara hemma!
Idag har vi varit på tipspromenad vid Leksbergs skola. Föräldraföreningen ordnade detta. Efter sista frågan var det korv, bröd och kaffe/saft. Trevligt! Sedan åkte vi till Töreboda och Chatarina och Gösta. Vi åt god middag - grillat. Emil körde på fyrhjulingen. Han börjar bli riktigt vass på den nu!! När vi var hemma igen putsade jag fönster och Tobbe målade i "finentrén". Alma tycker att det är så härligt att vara ute och bara kunna springa ut och in via altanen, hon är ju helst ute den lilla damen. Emil däremot är helst framför TV: n och spelar playstation, man får dra ut honom för att han ska andas in en gnutta frisk luft då och då.
Den kommande veckan ser jag fram emot cykelfesten på lördag!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar