tisdag 21 april 2009

3 dagar kvar!!

Vickan och jag har studat idag. Har inte fått några mer pappor att intervjua, så imorgon får vi återigen ringa vår kontaktperson och se om hon kan ha några nya pappor på lut. Trist att det är det här med pappornas respons det ska hänga på, att det går så förbannat långsamt menar jag. Men det är så det är enligt vår handledare. Man kan ju inte i förväg hur veta informanterna kommer att reagera, känna eller handla när de får närmare information om studien. Vi får la se hur det går...


Fick hämta Alma tidigare idag, innan lunch. Personalen tyckte att hon var trött, ledsen och det rann ur hennes ögon. Trött var hon med all säkerhet eftersom hon behagade vakna kl 05.00 denna morgon, ledsen var hon säkert med eftersom hon var trött. Hennes ögon har jag faktiskt oxå en förklaring på, när hon är förkyld så blir hon alltid påverkad i ögonen eftersom hennes undre ögonfransar fortfarande till viss del ligger mot globen. Men eftersom Alma för det mesta är en glad tjej med mycket energi förstår jag ändå varför dagispersonalen ringde. Hon var defenitivt inte sitt rätta jag. När hon kommit hem, fått lunch och sovit så var hon sig själv igen.


Emil ville ringa en kompis efter skolan, men vi skulle åka och handla direkt och när vi var klara med det så var klockan för mycket tyckte jag. Vi åkte hem och fixade mat och sedan blev det kvällsbad och dusch för barnen. Efter duschningen skrev Emil siffror. Eftersom Emil har det jobbigt med finmotoriken har vi börjat träna skrivning, sisådär 10 minuter varje kväll. Han får skriva bokstäver eller siffror. Ska tilläggas att han inte tycker att detta är speciellt kul alls, men jag tycker att det går bättre och bättre för varje gång, han verkar mer motiverad. Tycker faktiskt att han bara på en vecka gjort framsteg!!


Nu är det bara 3 dagar kvar, sen kommer vår älskling hem!!! Vi saknar dig!


Kanske ska ta mig lite New York-choklad nu... (Johanna var här med det förut, tog in post åt dem några dar när de var over there)


Kramar. Terése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar