måndag 13 april 2009

PÅSKEN!
































Så var påskhelgen över... Den har varit helt underbar. Vädret har varit strålande, maten har varit utsökt och sällskapet kanon!! Kan inte klaga på något egentligen förutom att helgen nu är slut och att Tobbe åkte till Kina i morse och blir bort i två veckor.




Skärtorsdagen började med en tripp till mormor. Emil, Alma, mamma och jag åkte dit med fika. Emil var påskgubbe. Det var mysigt. På kvällen var vi på fest hos Ammi, på jobbet, och hennes man Conny. All personal som bor i Mariestad var bjudna med respektive. Det blev en lyckad kväll, med fullt ös.





Fredagen blev lugn. Vissa av oss orkade inte med så mycket mer än just lugn... På kvällen åkte jag till jobbet och stannade där tills jag slutade på morgonen.





Medan jag sov på Påskaftons förmiddag, fixade Tobbe och barnen handling mm inför kvällen. På kvällen kom familjen Elliott. Vi hade jätte-mysigt!! Barnen lekte och vi vuxna pratade, umgicks och hade trevligt. Tillslut hamnade vi allihop framför play-station, och singstar (förvånanande va?!). Hade jag och Annette fått bestämma hade vi nog fortsatt med detta ett tag, men helt plötsligt var det något bilspel som var på istället!!





På Påskdan sov vi ut - det var skönt. Sen gick vi en promenad, Emil cyklade och Alma gick stora delar av promenaden. Vi gick förbi "vår" tomt. Har fortfarande inte bestämt oss helt hundra, men vi har nu skickat ritningar på 2 intressanta hus till ett företag som vi har haft kontakt med. Vi ska se vad de kan ge oss för pris på nyckelfärdiga hus... Spännande!! På kvällen åkte vi till Chatarina och Gösta på middag. Emil som har fått provköra en fyrhjuling för Jula´s räkning passade på att köra lite igen. Mamma och pappa som oxå var bjudna till T-boda kom dit på utsatt tid. Vi åt och drack gott!!






I morse åkte Tobbe till Landvetter vidare mot Hongkong. Han ska vara borta i nästan 2 veckor :-( Känns tomt... Men tiden kommer säkert att gå fort. Barnen och jag åt lunch hos mor och far. Sedan lekte Emil m Oskar. På kvällen åt vi med mamma och pappa igen, den sedvanliga söndags-pizzan (på en måndag denna gång)!



Ha det nu så bra!!

Kram.




































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar