onsdag 22 april 2009

Parkloppet=Vår!!

Idag har jag fortsatt studa. Det gick så där. Känns tungt nu. Pratade med vår kontaktperson på ett sjukhus någonstanns i västra götalands-regionen, och undrade om hon kunde hjälpa oss att hitta fler pappor. Hon skulle försöka... Tiden rinner iväg, den springer ifrån oss!! Inga intervjuer innebär inget resultat till vår studie - HJÄLP!!

Har varit på utvecklingssamtal på Leksbergs skola idag. Det var ett bra samtal. Vi satt och pratade i 1 ½ timma.

Eftersom Emil ville springa Parkloppet i Alhagen (ett springlopp för barn o vuxna i olika hit, platsen är en stor park som oftast vid den här tiden är full av vitsippor) så var det lite bråttom när vi skulle hem efter samtalet. Vi fick svänga förbi Mc Donalds för att barnens skulle få nåt i magarna innan. Sen åkte Emil, Alma, mamma o jag till Alhagen. Det var en massa folk där - trevligt!! Emil tyckte det var jätte-kul, han vill springa nästa vecka oxå.

På lördag kväll är det meningen att Tobbe och jag ska gå på BOIS-galan. En fest som äger rum på Jubileumsteatern, Karlsholme. Lite avslutning för hockeylaget i stan, samtidigt går alla pengar som man spenderar under kvällen till BOIS. Biljetten till festen inkluderar middag, modevisning och live-musik. Innan ska vi träffs hos en jobbar kompis till Henrik. Vi har inte riktigt bestämt oss för om vi ska gå på festen. Får se hur Tobbe känner sig när han kommer hem. Han längtar så efter barnen (o mig oxå), känns nog lite jobbigt att lämna bort dem på lördag då. Vi bestämmer oss nog på lördag...

Kram, kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar