onsdag 8 april 2009

2-års kalas och tjejpartaj!!















Igår firade vi vår Alma hela dagen lång! Morgonen startade med sång och paket. Alma vaknade först av oss och ville gå upp, men vi fick övertala henne att stanna i vår säng, för att bli firad. Hon blev jätteglad över sina presenter, speciellt I-drömmarnas-trädgård-figurerna. Senare åkte vi in till Brödboden för att hämta tårtan. Emil hann leka en stund med Oskar. Vi fixade och trixade inför kvällens kalas. Klockan belv 18.30 och gästerna började komma. Alma blev blyg och lite generad när hon fick så mycket uppmärksamhet, men samtidigt märktes det att hon gillade det. Hon stämde in i sången när vi sjöng för henne och var inte sen med att hurra för sig själv. Alma hade en superkul kväll, det var ett lyckat 2-års-kalas!!



Har glömt att skriva om lördag-kvällens tjejpartaj hos Lotta. Vi var 6 stycken som träffades, åt god mat, drack gott och hade det himla trevligt. Vi pratade en del, men framförallt så sjöng vi Sing Star. När vi väl satte igång med denna aktivitet så var det svårt att sluta. Kan väl erkänna att jag inte gjorde några speciella insatser för att vi skulle avsluta den heller, tycker ju att det är såå kul att sjunga!! Tack Lotta och alla andra för en mycket trevlig kväll!!


Idag har det regnat hela dagen. Annette, Lotta, Johanna och jag med alla våra barn träffades här och lekte. Sol hade varit trevligt, så vi kunde vara ute, men nu fick vi vara inne och leka istället. Det gick bra det med:-) På lördag (påskafton) kommer stora delar av gänget hit igen. Ska bli kul att träffas.


Lägger ute lite blandning av kort idag (ganska många blev den visst), ni ser nog vilket kort som hör till vilket kalas/fest!


Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar