fredag 24 april 2009

Äntligen!!


Idag kommer Tobbe hem!! Äntligen! Som vi har väntat de sista dagarna... Barnen har frågat flera gånger varje dag: "När kommer pappa hem, vilken dag?" Imorse när de frågade var det underbart att kunna svar - Idag, pappa kommer hem idag!! Fast jag måste säga att det har gått över förväntan att vara själv. Trodde nog att det skulle var jobbigare.

Hoppas att det idag dimper ner en offert från JB-villan i brevlådan idag, angående husen som vi vill att de eventuellt ska bygga åt oss. Det är lite tidspress nu. Nästa vecka ska vi bekräfta om vi vill ha tomten på Ekudden eller inte, och då vore det ju himla bra om vi hade fått prisuppgifterna på husen, det är liksom det som är avgörande!!

Ikväll åker jag och barnen och badar på Johannesbergs-badet! Verkar som ni får en plats där i höst, Sofia! Tror inte att Johanna och company kommer att fortsätta att bada... De har en del annat på lördag-förmiddagar.

Verkar återigen bli en strålande dag, så det får bli till att sitta med näsan i vädret och hoppas att man kan få lite färg i ansiktet. Kan ju vara trevligt att inte se ut som en blekis om vi ska på partaj i morgon!


Bilden är på tvåplanshuset som vi skickat offert på!


Ha en bra dag!

Kram. Terése

3 kommentarer:

  1. Halloj!
    Huset ser jätte fint ut!!
    Låter kul om vi får en plats till badet!

    Ha det så skönt i helgen och hälsa familjen!

    Kram S.

    SvaraRadera
  2. Ser fint ut! Har de någon hemsida eller nåt? Kram Lisa

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja, det är ett fint hus, tycker vi! Söderviken är ett Eksjöhus. JB-villan har ingen hemsida. De gör hus efter önskemål, och har nog några färdiga ritningar att erbjuda men inga som jag har sett än.
    Ha en bra helg!
    Kram

    SvaraRadera