torsdag 12 november 2009

Ledig


Är ledig fyra dagar nu, å det är sååå skönt!


Nu är halva familjen Hammer vaccinerad. Jag pratar svin. Jag var med på Emil´s skola idag när det var Emil´s tur att få vaccin. Han var superduktig. Hemma hade han varit hur cool som helst inför detta och i princip tyckt att det var lite spännande, men när vi satt utanför skolsköterskan började nerverna visa sig. Det gjorde ju inte saken bätrre att de nyvaccinerade klasskamraterna som hade sitt avklarat kom med kommentarer som "hon (sköterskan) bara tryckte in sprutan, det kändes som den gick in ända till benet". Men han klarade det fint. Alma var hos mamma under tiden.
Imorgon ska det packas. Både till barnen och oss.

Har nog fixat det mesta för bröllopet i klädväg och assecoarer. Idag har jag inhandlat en Babyliss icurl. Den ska tydligen göra underverk med mitt raka hår ;-) Tänkte att jag skulle locka till det lite på lördag.
Ps. Anna, har försökt att skriva komentarer på din blogg men jag lyckas inte.

Ha det bra!

Kramar

3 kommentarer:

 1. Hoppas att ni får en jättehärlig helg! :)

  Du får lägga upp lite kort sen så att man får se hur håret blev ;)

  Kram kram från mig

  SvaraRadera
 2. Ha det så kul på bröllopet och lycka till med sång och lockar ;)

  Kram S

  SvaraRadera
 3. Hej, om det är min blogg du menar vet jag inte riktigt vad det kan vara för fel. Du behöver inte logga in utan bara klicka på "kommentarer" under inlägget, skriva ditt namn och koden så borde det funka. Prova igen och hör av dig om det fortfarande inte går.

  Hoppas ni hade kul i helgen och att sången gick bra!

  Kram

  SvaraRadera