fredag 27 november 2009

Julfest

Kort taget av Carro Landin


Igår hade vi julfest med jobbet, å det blev verkligen lyckat! Det var vi "Mariestadare" som anordnade det hela. Vi fixade med fin lokal ( i mariestad förstås), underhållning, lekar mm. Klädtemat var "liket i garderoben" Det var knytis med jultema. Det var bra uppslutning och hög stämmning! Super kväll helt enkelt =)

Idag var vi tidigt uppe. Alma, min mamma o jag åkte till Leksbergs kyrka där Leksbergs skola hade ordnat en adventsstund. Emil kom dit med sin klass. Mysigt o stämningsfullt.

Efter skolan åkte vi hem en sväng, sedan hämtade vi Hugo. Emil o Hugo lekte under em. Jag hade tänkt o röja med fick en sväng av migrän, så det blev inte så mycket gjort =(

Imorgon blir det bad, sedan stan o julskyltning kan jag tro. På kvällen åker jag o jobbar natten. Lite synd med tanke på att vi missar Lotta o Henrik´s glöggfest. Hoppas ni får kul!

Ha det bra!
Kramar

4 kommentarer:

 1. Fint kort. Förstår att det blev en lyckad kväll kan det bli annat med alla goa jobbar kompisar?
  Ha en bra helg
  kram

  SvaraRadera
 2. Det var jätteskoj!! Så kul att jag kunde vara med för en gångs skull - det var tack vare att Anna.L tog min natt åt mig och jag hennes dag :)

  Hoppas att du får en toppenbra helg!
  Kramar Carro

  SvaraRadera
 3. Vilket skojigt tema!!! Jag har förresten gett dig en liten award i min blogg :-)

  SvaraRadera
 4. Jag är lite osäker hur man gör för att länka på blogspot. Jag bloggar ju på blogg.se och då markerar man bara namnet (eller vad man vill länka till) och trycker på knappen "infoga länk". Där skriver man in adressen till sidan och väljer om man vill öppna den i en ny sida eller i samma sida.

  SvaraRadera