tisdag 23 november 2010

Middagar och avslutning












Tack för alla "manet-tips"!! Jo, det är väl så att det inte händer var och varannan person som åker dit - att de blir brända av en manet. Men nu har ju till och med resebolagen gått ut med varningar!!

Vi hann träffa Max o Sara en hel del när de var här. Mysigt! Det blev fika, middag tillsammans med mamma o pappa. Alma, Max, Sara o jag gjorde ett besök på Pärlan, öppna förskolan oxå.


Lördag förmiddag var det bad på Johannesbergsbadet. Tobbe var inte med, han har hyrt en grävmaskin för att plana ut jord mm på vår baksida.

På lördagkväll var det dax för gourmet-kväll med Sofia o Patrik med barn. Tobbe o Patrik stod för maten. Det blev mycket gott!
Förrätt: Toast med parmesan/philadelfia-kräm toppat med färska dadlar (en smaksensation!). Till detta drack vi ett Amarone-vin.
Varmrätt: Kalventrecoute med potatisgratäng, sallad med underbar dressing, brysselkål
Dessert: Kladdkaka, färska hallon och physalis. Till detta kaffe och Baielys.

Vi hade en mycket mysig kväll, var lite seg i söndags faktiskt. Men då passade vi på att ha pizzakväll med Sofia o Patrik med barn. De var nog lika sega som oss!

Igår var det avslutning för Alma´s dans. Vår annars ganska kaxiga tjej var väldigt stillsam vissa stunder på dansgolvet. Det var ju lite nervöst förstås.
Har en utmaning som ska göras - kommer snart!
Ha en bra dag!
Kramar från snö-kaoset!!

3 kommentarer:

  1. Det ser ut som att ni haft riktigt mysigt på sista tiden :D Härligt!! :D

    Jag tror att resebolagen går ut med INFORMATION... sen att kvällspressen döper det till varningar i tidningarna är väl lite att ta i, skulle jag gissa, men allt för att få mer läsare och sålda antal tidningar ;)
    Men det är bra att informationen finns, det ska det göra. Sen att det är farligare att köra vespa i Thailand, det är något som de väljer att inte lägga så mycket krut på ;)

    Ha en jättefin vecka! :D
    Kramisar

    SvaraRadera
  2. Härligt kort på Alma i dansen, alla andra dansar och hon står stilla. Som en lugn oas i stormen - och det kan jag tänka mig inte är så vanligt så vårda bilden ömt :-)

    SvaraRadera
  3. Det var mycket gott och trevligt!
    Jag håller med Anna att kortet på dansavslutningen på Alma var härligt och häftigt!

    Ha det gott!

    Vi hörs och ses...om inte annat på måndag!

    SvaraRadera