torsdag 29 april 2010

Sköna maj välkommen...


Efter att ha jobbat 3 nätter den här veckan känns det skönt att vara långledig till nästa vecka då jag går på natt mån-tis igen.

Idag har vi varit hos mormor Maja och hälsat på. Väl hemma igen var det dax för läxläsning med Emil, sedan iväg på hans fotbollsträning. Tobbe o Alma åkte till Töreboda, maken fixade till frillan hos svärfar.

Imorgon blir det nog en sväng ner till Alhagen där man sjunger in våren och tänder valborgsmässoelden. Blir det ruskväder stannar vi nog hemma.

På lördag ska vi på fest igen, det är en himla massa sånna just nu :-) Vi ska på cykelfest! Vi har varmrätt detta år. Vi har via mail fått tilldelat 2 olika adresser där vi ska äta förrätt och varmrätt med 6 olika personer. Till vår varmrätt kommer det 4 personer. Rolig idé! Efter sista rätten sammanstrålar man i en festlokal där man fortsätter att umgås och dansar framåt småtimmarna. Det är ca 50 par bjudna, så ni kan tänka er att det tar tid att organisera denna fest!


Ha en trevlig Valborg och helg!
Kramar

5 kommentarer:

 1. Ja jag hoppas också vi ses nere vid brasan...kom just på att nästa år kan vi sitta på er altan och titta på den ;)

  Det ska bli kul med cykelfest!

  Ha det gott!

  Kram S

  SvaraRadera
 2. Roligt med cykelfest! Men försök hålla er PÅ cyklarna bara... :-)

  SvaraRadera
 3. Åh vad skoj!!! Hörde att Anna-Lena också skulle på cykelfest! Vilket skoj koncept!! :) Du får berätta sen :D

  Kramar Carro

  SvaraRadera
 4. Fortfarande snorig.... idag är det tjockt i hela näsan och bihålorna, men jag håller tummen för att det är bättre ikväll, annars blir det nog till att vara hemma imorgon också... typiskt :( Annars ser jag fram emot att jobba med dig så klart! :)
  Mår du bra?
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Det känns lite krassligt just nu, så jag är hemma imorgon för säkerhetsskull och kör nätter lör-sön och sön-mån (och fler i veckan). Lite tjock i näsa och bihålor fortfarande och lite slemmig hals. Men på lördag - då attan är det jag som är frisk! :)
  Har ni haft picnic - det låter mysigt! Någonstans i M-stad? Något fint ställe att rekommendera? Hur går det med huset? Så nyfiken! Och hur var cykelfesten? Blogga! ;) Kramar

  SvaraRadera