söndag 27 september 2009

Pirrigt!!!

Idag är det husvisning! Så spännande och lite pirrigt - undrar om det kommer någon på visningen?! Har ju ingen aning eftersom det är en öppen visning. Det blir någon timme med finjustering här hemma, sen är det klart. Ska åka o köpa färska blommor, fixa med ljus lite här och där, o gå runt och gnida och putsa en sista gång - sen får vi nog vara nöjda. Hoppas, hoppas att det går vägen, att nån vill köpa.

Till något helt annat. I november ska vi på bröllop. Det ska verkligen bli kul. Det är Tobbe´s kusin Alex som ska gifta sig med sin Bettan. Bröllopet är i Skåne. Det är klädkod: smoking. Så nu blir det till att köpa fin klänning.
Har googlat och fått lite olika svar vad det är som gäller för oss tjejer, men så här stod det på ett av ställena:
Så här säger Wikipedia om klädkoden Smoking: Damer bär lång klänning, som dock inte skall vara golvlång eller lika tjusig och påkostad som till högtidsdräkt. Damer kan också ha kortare klänning, knäkort, men inte lårkort. Klänningen får gärna vara festfin och eventuellt glittrig. Vid klädkod smoking används inte handskar.
På ett annat ställe stod det så här:
Smoking: För kvinnorna gäller en elegant kort klänning eller en mindre elgant långklänning. Alternativt till klänningarna är fina aftonbyxor.
Lite olika bud alltså! Verkar som det funkar både med lång och kort klänning (och byxor!).
Håller på att träna på en vacker sång inför bröllopet, eftersom jag har fått äran att sjunga! Ser fram emot det!!
Ha dé
Kram

1 kommentar:

  1. Så spännande! Kom det några på visningen? Håller tummarna för att ni får det sålt med massor av vinst :-). Kram Anna

    SvaraRadera