onsdag 23 september 2009

Det händer grejer!!


Har precis gått upp efter att ha jobbat natt. Är trött... Har faktiskt inte jobbat natt sedan Alma kom och nu har jag gjort två nätter på raken, men det har gått bra.

Sitter och väntar på att besiktnings-gubben ska komma hit. Eftersom vi har visning på huset på söndag så har vi valt att det ska ske en besiktning av huset innan. Så nu sitter jag här och är nästan lite nervös - som inför ett prov ungefär. Ska vi bli godkända eller inte?! Barnsligt va? Det är ju både för vår och den ev köparens skull som vi gör detta. Vi får se hur det går...
Om vi får sålt huset, vilket jag innerligt hoppas eftersom vi nu har ställt oss in på att bygga, hari har vi nu bestämt oss för att vi ska bygga ett enplanshus. Det kommer att likna Götenehuset Prisma´s planlösning, men JB har ritat om det en aning. Blir lite större än Prisma-orginalet. Däremot kommer utsidan bli en annan. De som hängt med vet att vi är styrda att ha en viss taklutning på huset, varför vi kommer att ha ett vanligt sadeltak som lutar minst 27 grader. Vi kände att det blev lite trist att "bara" ha ett vanligt sadeltak och ville göra något extra av det hela, då hittade vi Götenehuset Espås! Exteriört kommer huset att likna Espås - å det känns jättebra nu!!
Nej, nu ska jag surpla i mig det sista kaffet så jag vaknar och blir lite trevlig innan det kommer nån.

Kram

4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Håller tummarna för att det går bra. Vi fick post idag där det stod att de ska bygga en förskola bakom vårat hus så nu vill jag också sälja... :-(
  // Anna

  SvaraRadera
 2. Hm, det lät inte så roligt... Men du Anna, jag har en idé! Sälj och flytta till Mariestad, vetja ;-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Halloj!!
  Jag var inne och tittade på Espås och det var jätte fint!! Jag tror att huset kommer bli super fint!! Gud va roligt!!!

  Vi hörs i morgon!

  Kram S

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Låter jättespännande! Du ska se att besiktningen går bra. Vi håller på med badrummet och nästa vecka kommer de och ska börja riva! Längtar tills det blir klart..
  Hoppas vi ses lite mer nu när jag ska till dagvården på praktik.
  kram

  SvaraRadera