fredag 8 maj 2009

Jobb, jobb


Jobbade på avdelningen igår kväll, o ska även jobba i helgen. Känns skönt att studierna närmar sig sitt slut så att jag inom snart framtid kommer att arbeta mer reglebundet. Eftersom jag bara är 25 % på avdelningen just nu känner man sig ofta ringrostig när man ska in och jobba.
Varje ledig stund träffas Vickan och jag för att göra klart vår uppsats... Just nu håller vi på att analysera våra intervjuer och får av detta vårt resultat.
Bygga eller inte bygga? Svar: BYGGA!! Ja, det är sant! Det är några detaljer som ska fixas först men just nu är vi ganksa säkra på att vi i framtiden kommer att bo i ett nybyggt hus på Ekudden. Spännande!!
Måste också berätta om cykelfesten som vi var på föregående helg. Det var ett otroligt roligt upplägg. Vi hade super-trevligt när vi cyklade runt och åt mat och träffade människor som vi inte brukar umgås med. Bilder kommer senare...

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

  1. Vad kul!!! Grattis till det blivande husbygget! Ska bli spännande att följa det här på bloggen. Var, mer exakt ligger tomten?

    SvaraRadera
  2. Åh va kul! Vilket hus blir det?

    SvaraRadera
  3. Hörde det från Tobbe igår, superkul, skall bli spännande att följa hela processen på nära håll. Börjar golfen för Hugo och Emil på lördag?
    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  4. Ja, det ska bli verkligen bli såå kul!! Tomten ligger på den etappen där Jani och Linda bor, utmed marieforsleden kan man säga. Det blir ett enplans-hus, 164 kvm, heter Sandliden.
    Yes, som sagt Lotta, imorgon börjar golfen för våra grabbar.
    Ha en bra helg!
    Kramar

    SvaraRadera