måndag 11 maj 2009

CEPS-utbildning


Imorgon tillbringar jag dagen i Göteborg på CEPS-utbildning. CEPS - Center for Education in Pediatric Simulator. Vi åker ett helt gäng från vår avdelning, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, underläkare, överläkare och kankse kan vi klämma in nån mer;-) Vi kommer att få vara med om akuta situationer på förlossningen och på avdelningen och vi ska agera som vi brukar göra i dessa situationer. Allt filmas, för att vi, personalen sedan ska titta på vad vi gjorde eller inte gjorde, tillsammans med instruktörer. Syftet med utbildningen är att patientsäkerheten och förutsättningarna för de barn som behöver HLR vid födseln ska förbättras. Lite nervös inför morgondagen faktiskt, men samtidigt spännande!

Idag har jag och Vickan gjort klart resultatet i vår studie. På onsdag kör vi vidare med diskusionerna - metod och resultat. Snart är vi i mål!!

Vi ska snart lämna in våra köks-luckor för lackering. De behöver verkligen en uppfräschning(konstig stavning va?). Nu gäller det att fixa och trixa inför husförsäljning.

God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar