torsdag 21 oktober 2010

He´s back!

Tobbe är hemma, och det känns skönt. Jag är ju inställd på att han ska komma hem en viss dag och då börjar man längta ännumer när det närmar sig. Skulle han av någon anledning bli kvar några dagar längre än planerat så skulle det vara katastof!! Nej, det skulle väl gå bra men jag är som sagt så fokuserad på att han kommer hem ett visst datum och då gäller det i alla lägen.


I fredags var jag på min fasters begravning. Det var en fin men såklart väldigt sorgsen och känslosam begravning. Efteråt var det minnesstund, och det kändes bra att kunna umgås med familj och släkt efteråt.
Sara o jag funderar på att ha en kusinträff nästa sommar. Vi är ju en stor släkt på pappas sida, så det skulle bli en hel drös med människor :)

Nej, nu ska jag skynda mig iväg till lite pilates-bolls-gymping!

Ta hand om er
Kramar

2 kommentarer:

 1. JAAAAAAAAAAA!!!!
  En kusinträff vore superkul!!!!!!!!!!!!!!!

  Vi pratade faktiskt om det i bilen hem, att det vore så roligt om vi kunde ha en kusinträff snart igen. Även om det känns som att vi hade det "ganska" nyss så är det ju faktiskt 5 år sedan....ooops!

  Man blir alltid så glad av att träffa sina mysiga släktingar :-)

  Ha det gott i "snökaoset"! (det är iallafall vitt ute här i Skara)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, visst vore det kul :) Vi tänkte samma lokal som sist, den är ju superduper! Å Skara känns ju mest naturligt att vara i. Du får gärna vara med o arrangera, ju fler desto bättre.
  Tänkte att jag ska ringa Annika Gustavsson idag, by the way. Har flera som är intresserade av en sån "träff"!
  Ha en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera