onsdag 27 oktober 2010

Grått

Regnet smattrar mot rutorna. Ena dan är det snö ute, nästa är det grått och blött. Föredrar faktiskt snön, även om det känns tidigt. Tycker det är så mysigt med snön och den där kylan som biter i kinderna.

Det blev lite shoppat i helgen på Mio. Vi köpte äntligen ett soffbord och en matta till soffan. Nu ska vi bara känna om vi tycker att det känns rätt. Har sparat allt emballage ifall vi ångrar oss.

Har sagt det förr, men jag säger det igen - vad tiden går fort. När vi bokade in en Sälen-vecka för flera månader sen, kändes det som om det var väldigt långt fram i tiden. Har precis betalt stugan nu och det närmar sig med stormsteg. Vecka 1 åker vi till Lindvallen!

Handledningskursen som jag läser är snart klar nu, och det känns faktiskt skönt. Jag tycker det är kul att läsa, och jag har denna gång läst tillsammans med min kollega Maria vilket har gjort det lättare då man har någon att "bolla" med. Vi avslutar om två veckor med en inlämningsuppgift och redovisning av den. Ska bli skönt att "bara" jobba ett tag sen. Har lite nya projekt på gång på jobbet, men ett tag blir det som vanligt i alla fall.

Tobbe kom hem, men har åkt igen. I morse åkte han till Polen. En kortis blir det denna gång. Han är hemma på fredag igen.

Kramar

4 kommentarer:

 1. Kan du inte lägga upp lite kortfrån erat nya hus nu? Är så nyfiken!

  Monica A

  SvaraRadera
 2. Hej Monica!
  Har inte laggt upp kort på länge, eftersom vår dator håller på att skrutta ihop fullständigt. Men snart, när vi fixat ny dator kommer det massor med bilder. Jag lovar!!
  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas att Tobbe snart är hemma hos er igen! Det låter VÄLDIGT härligt med en vecka i Lindvallen! Jag är AVIS! :D
  Jag har inte åkt skidor på många år nu, har nästan inga vänner som åker längre =)

  Kram och trevlig helg i förskott!!

  SvaraRadera
 4. Skönt att det blev en kort resa denna gångnen. Ja tiden bara flyger i väg tänk att det snart är år 2011! Trevlig helg
  kram

  SvaraRadera