onsdag 30 juni 2010

SEMESTER!!

Idag är det vår tredje semesterdag. Semestern är så klart efterlängtad och väldigt välkommen. Det finns ju en hel del att göra här på Matrosgränd 13.

Har inte hunnit eller haft lust att blogga på senaste tiden, så det har ju inte duggat tätt mellan inläggen. Midsommaraftonen var kanonmysig. Först var jag o jobbade. När jag kom hem var barn o man fixade för midsommarfirande, så de gick tillsammans med Sofia, Patrik, Wilma, Sexten o Tuva till Bäcken. Där var det traditionellt midsommarfirande. Jag slöt upp med dem där. Sedan gick vi hem till Sofia o Patrik. Familjen Nyman var oxå med på kvällen. Vi åt underbart god mat, och vi satt ute hela kvällen/natten på den nya altanen. (vi fick inte gå in för Patrik;-))
På midsommardagen var vi återigen hos Sofia o Patrik och åt och myste.

Igår var vi ett gäng tjejer som var ute o åt på Sill och Dynamit nere vid hamnen. Mysigt!!

Emil går på simskola varje morgon. Det är tredje veckan och på lördag är det avslutning.

Imorgon kommer färgen till huset, då vet vi vad vi ska göra resten av sommaren. Det kommer att ta sin lilla tid att måla huset. Frivilliga får gärna komma hit och dra några penseldrag :)

Kramar

1 kommentar:

  1. Det är roligt att måla hus - när det är klart och man ser hur fint det blev. Första veckan är också rolig för då händer det så mycket. Andra (och tredje) strykningen är inte rolig. Jag kan anmäla mig som förste coach - i en vilstol bredvid :-)

    Kram från en som vet :-)
    // Anna

    SvaraRadera