tisdag 1 juni 2010

Imorgon smäller det!


Imorgon är det slutbesikting på huset!! Tror knappt att det är sant. Nu har vi ju väntat så länge så det känns nästan overkligt att vi verkligen ska få flytta in om bara några dagar, sen är det faktiskt så att om man går in i huset i skrivande stund kan man inte tro att det ska vara färdigt imorgon! Men det ska det vara enligt dom som förstår sig på snickeri.
Om allt går vägen med besiktningen kommer jag o mamma tillbringa morgondagens eftermiddag o kväll i huset för att städa, det är en hel del att städa bort innan vi kan flytta in förhoppningsvis på lördag :-)

Vad har hänt sen sist då? I fredags var faster Mona, kusin Yvonne, Christian, Thea o Elin på genomresa. Det var så kul att träffa dem!
Sara, Johan o Max åkte hem i söndags, och vi hann umgås en hel del med dem - mysigt!
I lördags var det klassfotboll för hela slanten. På eftermiddagen åkte vi till Töreboda. Vi åt och drack gott. Vi bestämde oss till slut för att sova över där. På mors dag serverade Gösta en god frukost.
På eftermiddagen grillade vi med mor och far - det är så mumsigt med grillat!
I morse när jag var på väg till jobbet kom jag på att Alma´s dagis skulle ha picknick under kvällen med föräldrar, syskon mm. Jag hade totalt glömt detta, med andra ord var inget fixat. Vad göra? Jo, jag ringde till min underbara mor. Hon fixade allt. Tack så mycket! Så efter jobbet bar det av till Bäcken med barn, mormor o morfar för att grilla korv, fika och leka.

Ha det gott!
Kramar

2 kommentarer:

  1. Ihh, vad spännande! Åh så roligt det ska bli att se hur ni fått det! Lycka till med flytten!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt det låter med att ha en mamma så nära och som kan hjälpa till med att fixa picknicken. Lycka till med flytten till nya huset! Kramar från alla fem

    SvaraRadera