torsdag 8 juli 2010

"Förlåt är ett vackert ord"

Vi har ju som de flesta vet en liten "Lotta på Bråkmakargatan" hemma hos oss. Alma är är ju en bestämd liten dam och just nu handlar det säkert om en hög dos trots, men jag har fått för mig att hon kommer bli en tjej som man inte sätter sig på i första taget (vilket kanske är bra ibland). Av någon konstig anledning har hon fått använda sig ganska ofta av ordet förlåt på sistonne ;-) Härom dagen kom dessa filosofiska tankar av Alma, "Mamma... Tusan - det är ett fult ord. MEN... förlåt det är ett vackert ord" Tyckte det var lite gulligt sagt!


Vi håller på och målar för fullt. Johan, Tobbe o jag har målat i två dagar, vilket har resulterat i att nästan hela huset har fått första strykningen Framsidan o en kortsida har fått två strykningar. Det blir väldigt fint, tycker jag. Ska bli spännande att se hur det blir när fodret runt fönstrena får färg.
När vi har målat har Alma varit hos mamma, Sara o Max. Emil har varit i Töreboda. Han har sovit där 3 nätter nu - längtar så efter honom. Adam, Lisa o Viggo är hemma i Töreboda så Emil tycker självklart att det är mysigt att vara där.

Ha det gott!
Kramar

2 kommentarer:

 1. Skönt att det börjar ta på det!
  Kanske kikar förbi en dag jag ringer innan jag börjar ju trots allt min semester i morgon:) Är allt lite nyfiken på ert nya hem!
  Kram

  SvaraRadera
 2. W är också väldigt lik Lotta på Bråkmakargatan ibland!

  Tack för idag, det var en mycket trevlig dag!

  Kram S

  SvaraRadera