onsdag 20 januari 2010

Markarbete







Har varit på byggsamråd idag. Mycket facktermer flög i luften mellan representanten från komunen, kvalitetsansvarig och JB-villan. Jag förstod inte allt men frågade om något var oklart. Innan mötet åkte jag förbi tomten. Där är arbetet med markarbetet i full gång :-) JB (Jan-Bertil) var oxå på plats och tittade till det hela. De har tyvärr blivit tvugna att fylla upp med mer grus och dyl än vad vi trodde från början, närmare bestämd 500 ton!! Ni kan väl lista ut vad detta för med sig - money, money. Inte kul, men sånt är ju svårt att beräkna innan och det får man nog ha med i beräkningen. Nu är vi hur som helst på gång, känns pirrigt och görkul!!


Imorgon ska jag jobba. Emil har varit i skolan idag, och imorgon ska även Alma gå till dagis. Barnen är friska igen - härligt!


Kramen

5 kommentarer:

  1. skönt att barnen är friska igen:) Roligt att bygget är på gång. Lycka till med flytten på lördag.
    kram

    SvaraRadera
  2. oj, häftigt med bygget! Får ni flytta in någon gång i sommar?? Härligt att flytta in i ett helt nytt hus!

    /Monica

    SvaraRadera
  3. Spännande! Ska bli kul att följa, som sagt. Skönt också att höra att barnen är friska igen. Håller tummarna för att det håller sig så ett tag nu.

    SvaraRadera
  4. Oj shit 500 ton det låter otroligt mycket, svårt att förstå hur mycket det är egentligen! Det ska bli kul att följa bygget på bloggen - och i verkligheten!

    Vi hörs!

    Kram S.

    SvaraRadera
  5. Spännande ju! :) Ska bli skoj att få se hur det utvecklar sig! Glöm inte att ta en massa kort under arbetets gång - det är jätteskoj att ha sen ju!

    Kram och trevlig helg!!

    SvaraRadera