onsdag 26 januari 2011

Senaste dagarna...

Sammanfattning av de senaste dagarna. Tycker att det känns bra att ha gått upp i tid till 80%, nu känner jag att det blir ett bra flyt på jobbet. Jag är fortfarande ledig en hel del vardagar vilket oxå känns bra.
I fredags var Johanna, Fredrik o Felice här. Vi hade det jättemysigt och fick oss en hel del glada skratt :)
Lördag var det dax för bad. Vi var på stan en sväng efter badet. På kvällen var Lisa, Nicke o barnen här på middag - görtrevligt!!
Under söndagen åkte vi till Chatarina o Gösta. Vi åt god mat, pratade och myste.
På måndagen var det jobb, skola och dagis. På kvällen var det fotbollsträning för Emil och föräldraföreningsmöte för Tobbe.
Idag har Alma varit på dans, eller som det så fint heter barnbalett (!). Alma har tidigare gått på barndans på ett annat ställe, men nu har vi bytt ställe eftersom vi hört gott om Dansstationen som det heter. Alma var helt lyrsik under dansen. Hon bara skrattade, log och pratade en hel del. Hon trivdes som fisken i vattnet - kul!
Imorgon är vi lediga - skööönt!!

2 kommentarer:

  1. Hur mycket har du jobbat tidigare?

    SvaraRadera
  2. Hej Lisa!
    Tidigare jobbade jag 75%, och då var jag en dag i veckan på högskolan så det var inte mycket tid kvar på avdelningen. Eftersom vi måste jobba 6 nätter och 8 helgturer blev det inte så mycket vardagar man var på jobbet. Det är verkligen skillnad och det känns jättebra :)

    SvaraRadera