onsdag 29 december 2010

Julen 2010

I år firade vi julafton i Töreboda. Adam, Lisa o Viggo kom ner från Umeå. Även Caroline, Sören, Nicklas o Jocke kom till Gösta o Chatarina. Jag jobbade natten till julafton, och då sov Tobbe o barnen i Töreboda.


Julafton Förväntansfulla kusiner!

Kommer tomten nån gång?


Ja, se här är han ju!
Eller var det verkligen han. Viggo sa bestämt att det där var inte den riktiga tomten, utan en låtsats-tomte. Den riktige tomten hade nog för mycket att göra, så han skickade en reserv istället :)


Julklappsutdelning pågår. Alma var lite reserverad inför tomten.



Det var däremot inte Emil, som bjöd på en och annan kram.


Vad kan det vara i paketen tro?



Prinssesan Alma


Efter julklappsutdelningen var det dax för julmat. Mums!


Barnen hann med att äta några tuggor innan de försvann tillbaka till sina öppnade julklappar. Vi andra satt kvar länge och åt. Det blev även sällskapsspel senare på kvällen. Eftersom vi sov kvar i Töreboda var det ingen stress hem.

På Juldagen var vi hos mina föräldrar. Där var även några av pappas syskon med familjer. Jättemysigt och trevligt. Tyvärr tog jag inga kort denna dag :(


Annandagen
hos
Hammer´s
Kalkonmiddag hemma hos oss. Det var första gången vi tillagade kalkon, och det blev väldigt lyckat! Bra jobbat Tobbe... Våra föräldrar och syskon med familjer var där.


Hämtning av mat


Vi får nog införskaffa större bord i vardagsrummet. Denna gång blev det ett barnbord och ett vuxenbord. Gick inte att knö in alla runt ett bord.








Ett Gott Nytt År på Er!!!

1 kommentar:

  1. Det ser jättemysigt ut!! :D

    Vilken härlig jul! =)
    Kramis

    SvaraRadera