onsdag 15 september 2010

Mysig helg

Vi har haft en supermysig helg.
På fredagen var Gösta, Chatarina, mamma, pappa, Sara o Max här och grattade Emil. Det blev tacco-middag på Emil´s begäran. Han fick en hel drös med paket, och han tyckte om innehållet i allihop. Vi hann självklart med tårta och lite godis oxå innan gästerna åkte hem.

På lördagen var vi hemma hos Johnsson´s på eftermiddags-fika. Så gott och mysigt :)
På kvällen var vi hemma hos mamma o pappa och åt god mat.


Så kom söndagen när vi åkte till Göteborg. Vi gick på Universeum i några timmar. Emil tyckte att det var suveränt, och det tyckte även Tobbe o jag. Alma var lite för liten, och hade inte nog med tålamod för vissa saker.

Vi bodde på hotell Gothia Towers, 15:e våningen med utsikt över Liseberg. När vi hade fixat oss för kvällens middag åkte vi upp till 23:e våningen där baren Heaven 23 ligger. Den är "berömd" för sina enorma räkmackor. Här tog vi en drink innan vi begav oss till Hard Rock Café.
När vi bokade in denna helg för flera månader sen bestämdes det oxå att våra föräldrar skulle möta upp oss på Hard Rock, men det visste förstår inte Tobbe om. Så när vi väl kom dit så satt alltså Chatarina, Gösta, mamma, pappa, Sara o Max redan där. Tobbe blev glatt överraskad. Vi hade en supermysig middag. Barnen som inte heller visste om vårt sällskap blev så glada!

Måndagen startade med sång och paket på hotellet. Sedan hotellfrukost - mums! Vi gick sen ut och strosade omkring i Göteborg. När vi senare åkte hem passade vi på att våldgästa familjen Tretter i Tollered. Det var mysigt att träffa Cilla, Stella o Lukas.

Väl hemma väntade paket från Tobbe´s bror med familj :) Å blommor från familjen Goldstein-Nagy :)

Tidigt tisdag morgon åkte Tobbe till Tyskland, han kommer igen natten mellan fredag-lördag. Å då jobbar jag natt. En himla tur att mamma o pappa finns o rycka in för att ta hand om barnen.

Kramar

1 kommentar:

  1. Hej Terése Va kul ni verkar ha haft.vi har också bott på Gothia Towers och druckit en drink där uppe i baren. Himla häftigt Kram Malin

    SvaraRadera