onsdag 10 augusti 2011

Koh Pangan, Grönan och massa mys!!

De två första korten skulle varit mitt i inlägget, men försvann av någon konstig anledning. Fina Cornelia


Sara o Emil på Götgatan.Veckan fortsatte i samma härliga anda :) När vi åkte från Möja fortsatte vi till Sara, Johan o Max. På kvällen tog vi till barnens förtjusning tunnelbana in till city, där vi hade bokat bort på Koh Pangan. En thailändsk restaurang, som förutom fantastisk god mat, ger gästerna en känsla av att befinna sig i Thailand. Det är palmer med ljusslingor i, vatten som porlar med fiskar i, man kan sitta i en tuktuk och äta mm. Helt plötsligt slutar strömmen att fungera, och det börjar åska, bilxtra och regna (precis som det kan göra i thailand) - barnen älskade det!
Sara, Max o Johan. Efter några tuggor ris så somnade Max och han tog plats på en av de kuddbeklädda bänkarna, här sov han hela middagen!!


Efter maten tog vi en promenad till Slussen.
Vi gick upp till restaurang Gondolen. Mest för att därifrån kunna ta Katarina-hissen ner till slussen, men oxå för utsikten. Hissen var dock under reparation...På fredagen var det Grönan som gällde för hela slanten. Max, Sara o familjen Hammer tog sig dit med tunnelbana (tjoho - tyckte Alma) och båt. Utanför Grönan skulle vi träffa Mikela, Magnus o Cornelia!! Detta såg vi mycket fram emot, vi hade inte setts på länge så det var extra roligt!!Vi närmar oss.
När vi hade mött upp Mikela, Magnus o Cornelia och kramats och pratas en stund så gick vi in. Både Cornelia o Emil älskar att åka karuseller och bergbaner, så det var fullt ös från början till slut. Alma älskar oxå att åka så Tobbe o jag fick turas om att vara på "barnsidan", där barnkarusellerna finns.

Någonstanns mellan allt åkande hann vi med att äta middag oxå.
Fina Cornelia.Magnus o Mikela.
Emil o MagnusFru o herr Hammer

Det blev åkning tills mörkret kom. Det var en jätterolig o mysig dag!!Trötta och lyckliga barn.Nästa dag tog vi det lugnt. Vi gick en promenad till Wintervikens café och restaurang, där vi åt lunch med Sara o Max.Lille godingen Max (som om bara några dagar ska bli storebror!)4 kommentarer:

 1. Roligt att se alla bilder (från detta och förra inlägget)

  Ha det bra, vi ses i kväll - mysigt med lite tjejkväll!!

  Kram S.

  SvaraRadera
 2. Håller med S. Kul med bilderna från en härlig stockholmsresa!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är underbart med kort :) Nu vill jag ha en filmkamera oxå. Man är aldrig helt nöjd... Vi har ju en gammal filmkamera, men den är enligt Tobbe antik. Ska önksa mig en ny i 20-års-present ;)

  SvaraRadera
 4. Åh vad det ser härligt ut!! :D

  Hoppas att ni hade det toppen! :D

  Stor kram

  SvaraRadera