fredag 17 juni 2011

Vilken helg!!

Vi hade verkligen en fantastisk helg i Stockholm. Eftersom Peters 40-års-fest var på lördag kväll passade vi på att boka in hela helgen i Stockholm.
Vi åkte upp fredag mitt på dagen tillsammans med Patrik o Sofia. När vi kom fram checkade vi in på vårt hotell, sedan begav vi oss ut i storstads-myllret. Vi åt på en restaurang på Kungsholmen, sen gick vi runt och drack lite drinkar. Bland annat tog vi oss en titt på is-baren som faktiskt låg på vårt hotell. En annorlunda upplevelse.
Trots att vi var lite möra lördag morgon, blev det en heldag på stan. Vi inhandlade peruker, Tobbe o jag, som skulle pryda våra huvuden på kvällens fest. Temat var ju "peruk-fest".
På kvällen bar det av till Vallentuna och festen. Det var en jättekul fest, med mycket roliga människor, lekar, god mat och dryck, dans (tjoho) till sent in på natten. Trötta men glada efter en fantastisk fest somnade vi på hotellet kl 04.00 på morgonen - det var längesen jag var uppe så länge!!
Nu väntar en jobbhelg.

1 kommentar:

  1. Ja den var verkligen fantastisk! Helt kanon - som en liten minisemester! TACK för mycket trevligt sällskap, det var mycket roligt med många härliga skratt!

    Kram Sofia

    SvaraRadera