tisdag 12 april 2011

Kalas, fest och förändringar...

Vi har firat Alma, vår stora 4-åring - som vet och kan allt för tillfället :) På söndag ska hon ha sitt första barnkalas. Det blir några barn från dagis och så Wilma o Sophie. Sara, Max, mamma o pappa kommer oxå vara med. Tobbe har åkt till Kina så det kan vara bra med lite hjälp på kalaset. Alma o jag var på Brödboden idag, där beställde vi en "Hello Kitty-Tårta", till hennes stora glädje.I fredags var jag på Barnklinikfest i Skara. Dvs alla mottagningar runt om i skaraborg, dagvård, barnmedicin, neonatalavd mm var bjudna till denna fest som faktiskt hade temat Schlager!! Vi var drygt 90 personer som intog Rosers salonger som alltså ligger i Skara. Vi hade en superduper kväll. Det kändes som att alla var på topp och bjöd på sig själva - det var skitkul helt enkelt!!Alma (och vi) har pratat en hel del om att hon ska sluta med sin napp. Vi har känt att det inte ska bli värsta traumatiska grejen, men att det nog börjar bli dax snart. Sen en tid tillbaka har vi sagt att när hon blir 4 år, då ska Alma sluta med nappen. Så i fredags (när jag förörvigt var på fest), så bestämde Tobbe och Alma att nu fick det faktiskt vara slut med nappen. Å det har gått jättebra. Hon har sagt att hon nog saknar sin napp lite, men annars inga ledsamheter - än så länge i alla fall ;)
I lördags var vi på Knutte´s 40-årsfest!! Det var trevligt, med tävlingar ute i trädgården, god middag och gott att dricka till. Det blev lite dans oxå!! Snälla Carina kom och hämtade Feffe, Tobbe o mig så vi slapp ta taxi hem - vilken pärla!Ha det bra!

3 kommentarer:

 1. Nej det var verkligen inga napp-problem. När hon låg över här så mumlade hon bara lite om napp, men kom på sig själv att hon var fyra år nu. Goa tjejen!!. Kram mormor

  SvaraRadera
 2. Häftigt med Hello Kitty-tårta - säg inte det till Elvira bara :-).

  Duktig tjej! Vi ska börja bearbeta lilla E nu så att hon slutar till sommaren. Inget jag ser fram emot direkt...

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att ni hade skoj i Skara! Kommer du på festen i maj också? Då kommer jag! :)
  Stor kram!

  SvaraRadera