fredag 21 augusti 2009

Släktslaget i Göteborg

Igår kom vi till familjen Tretter, i Tollered. Vi ska tillsammans med dem annordna det årliga "släktslaget", dvs en helg i golfens tecken. Det är Tobbe´s släkt på Chatarina´s sida som har detta som tradition och det brukar alltid vara väldigt lyckat. Jag kommer själv inte att delta i sjäva golfandet, men det finns mycket annat att delta i. Ikväll blir det ett besök på Hotell Nääs Fabrikers och deras restaurang. Under dagen kommer vi att förbereda så mycket vi kan för morgondagens middag, som äger rum på ett annat hotell här i Tollered. Där kommer för övrigt i princip hela sällskapet att bo! Imorgon blir det alltså golf och på kvällen blir det partaj. Det är en hel drös med barn i olika åldrar som är med, Emil tycker att det ska bli superkul!
Eftersom vår dator är totalhavererad för tillfället blir det inte inlägg så ofta nu, men när man kan låna en så passar man ju på;-)

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Det är synd att jag inte kan vara med, men du får hälsa alla från mig. Och lägg upp bilderna på bloggen - jag är jättenyfiken!

    SvaraRadera
  2. Håkan, ska lägga ut bilder så fort vår dator är fixad. Har en hel drös med bilder. Ha det bra!

    SvaraRadera