onsdag 9 november 2011

Nej, jag har inte...

... gått i ide! Även om man skulle kunna tro´t.

Har bara varit lite mycket på sistonne.

Norge-resan var ett äventyr. Att ta sig från Oslo city till Rikshospitalet gick ju sådär bra. Vi gick vilse i Oslo!! Vi sprang som yra höns fram o tillbaka för att få fatt i en buss, eller en trick (spårvagn) som kunde ta oss till sjukhuset. Men vi lyckades inte trots alla som försökte hjälpa oss. Det fick bli till att slänga sig i en taxi till slut, så att vi inte skulle komma försent. Första passet var lite förvirrat, pirrigt och annorlunda. Men när det första väl var gjort så gick det fint. Skönt att åka två, det var ju jag och Victoria som åkte. Vi kommer göra om det :)

Det har varit kalas för Emil. Han fyllde ju i september, men barnkalaset hade han för några veckor sen. Han hade det tillsammans med en kompis. Det blev ett Halloween-party. Vi hyrde en lokal, och pyntade och grejade. Det blev lyckat.

Förra helgen hade proppen o jag en hejdundrande 40-årsfest! Vi hade verkligen skitkul, och jag tror att de flesta gästerna hade det oxå. Med tanke på att vi gick o lade oss 04.00 på morgonen så hade nog de flesta roligt. Men vad trött man blir efter en sån helg... Men det är det banne mig värt!

Nu ska jag iväg o träna.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar