onsdag 27 juli 2011

semesterlunk... hm, nja...

Har väl inte riktigt kommit in i den där semesterlunken än, där man är lugn och bara går och gör just ingenting. Men det kanske beror på att vi har en hel del att göra här hemma, då är det svårt att slappna av. Kanske behöver man åka hemifrån, för att slippa se allt?! Men vem ska då ta tag i det som behöver göras?? Målning av garage är det som står på tur att.

Vi har hunnit med att träffas, umgås och äta middagar med trevliga människor :)
Sara, Johan, Max, mamma och pappa var här i fredags. Det var mysigt, vi kunde sitta ute hela kvällen.

I lördags var familjen Crozzoli här. Vi hade även då tänkt sitta ute. Vi skulle precis börja äta när de första regndropparna kom och vi fick rusa in med allt som stod på bordet. Under kvällen började vi planera för en weekend i Sälen. Helt plötsligt var 2 lägenheter bokade, och inbjudningar till 23 personer skickade :) Det verkar som om det var en bra idé, för redan nu är 16 stycken anmälda!! Det var en mysig kväll.

Söndagen bjöd på middag i Töreboda. Mumsigt och mysigt.

Idag har familjen Nyman varit här på middag. Vi hade jättetrevligt! Det har ju varit en helt underbar dag idag, och kvällen bjöd oxå på bra väder så att vi kunde sitta ute.
Nu håller vi tummarna för bra väder imorgon. Då ska Tobbe måla, och jag o barnen ska ut på sjön med Nyman´s. Rättvis fördelning, eller hur?

2 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Sälen är ju underbart, när åker ni? :)
  Hoppas att du har det toppen och njuter av ledigheten! Jag ser fram emot min ;)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Ja, det ska verkligen bli kul!! Vi har pratat om att åka ett gäng "bara vuxna", ganska länge nu men det har blivit av. Men nu ska vi äntligen åka i början på december.
  Ha det bra, Carro!!
  Kramar. Terése

  SvaraRadera