lördag 28 februari 2009

Helgmys!!


God helg!


Har idag mest bara gått omkring och myst. Emil sov hos mormor och morfar i natt, och följde idag med dom till Maja. Tobbe, Alma och jag åkte efter frukosten till stan. Vi tog en promenix från stan till Ekudden, vilket inte är många steg. Kikade på platsen för Götenehusen. Husen kommer ju ligga väldigt fiiint!! Oj, oj, oj, mycket tankar om detta. Svårt är det oxå!! Det vi är helt säkra på är att vi inte vill att kök, badrum, entré och tvättstuga ska se ut som det gör nu. De utrymmena vill vi blåsa ur och göra om helt (kök och badrum), eller renovera iordning (entré och tvättstuga). Men eftersom vi nu har ett alternativ till, dvs Götenehusen, så är ju inte renovering aktuellt i så fall. Då blir det ju en del homestyling som ska göras, men inte i närheten av vad en rejäl omgång renovering skulle kräva... Ja, nog om det.


På stan fikade vi på Mumma, tillsammans med Sofia och Patrik som är hemma en sväng. Trevligt!!! Sofias mage har växt en hel del sen jag såg henne sist, vilket bara var en vecka sen!!


Nu ska vi snart bege oss till Nyman´s. Ska bli kul. Man ses inte så ofta som man skulle kunna tro, fast man bor i samma stad!
Kram!!
Terése
(Bild på Emil och Hugo)

1 kommentar: