fredag 25 september 2009

Husvisning


Har varit en ganska lugn vecka. Jobbade ju två nätter i början av veckan, sen har jag varit ledig och nästa pass jag jobbar är tisdag kväll! Igår var Alma, mamma o jag på höstmarknad tillsammans med Sofia, Sixten, Tuva o Inger. Det finns ju mest "skit" på de där marknaderna men vi gick mest dit för att kika, umgås och fika tillsammans.
Men nu är lugnet slut här, det väntas bli intensiv röjning och homestyling inför husvisningen på söndag. Tobbe var på soptippen i morse med skräp och saker som vi samlat på oss och fyllt förråd och friggebod med. Hoppas verkligen att det kommer någon på husvisningen, det stod fel datum i annonsen i Mariestads-tidningen idag. 7/9 stod det istället för 27/9. Så jäkla klantigt!! Men vi får tro att de som verkligen vill ha ett hus tar sig tid att kolla upp när visningen verkligen är. På hemnet står ju den rätta tiden.
Ikväll har Emil fotbollsavslutning. Ingen mer utomhusträning i år. Eventuellt kommer det bli inomhus-träning senare, men just nu finns inga lediga lokaler i M-stad. På söndag ska Emil antagligen börja träna innebandy tillsammans med Oscar.

Ha en bra helg!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar