söndag 19 april 2009

Längtar!!!!





Oj, vad dagarna går! Har inte glömt att skriva här, men tiden bara rusar iväg och ibland är det svårt att hinna med allt. Sen sist har dagarna präglats av barnen och deras dagis, skola, fritids och för min egen del har det handlat om D-uppsats med allt var det innebär och jag har även varit inne och jobbat på avdelningen. Det rullar på helt enkelt, men givetvis går allt lättare när man är två. Vi saknar Tobbe sååå mycket. Två veckor är lång tid att vara ifrån varandra tycker jag. Alma kanske inte förstår så mycket av situationen, utan säger mest att "Pappa är i Kina" och på frågan när pappa kommer hem svarar hon "efter middan", så hon verkar inte tycka att det är så jobbigt (även fast hon säker saknar). Emil däremot längtar efter sin pappa på ett annat sätt. Han uttrycker det med ord, och hans humör är inte att leka med förtillället. Han blir ganska lätt irriterad och har kort stubin, vilket inte är likt honom. Men nu är det bara 5 dagar kvar!! På fredag kväll kommer vi gå och vänta på att få höra Renaulten köra upp på uppfarten till vårt hus, wiiie!! Härligt!!

Är så glad för Lisa och Adam´s skull som har förlovat sig!! De har varit på en lång-weekend i Wien över helgen, och det var där de slog till. Nu planerar de för bröllop!!!! GRATTIS! Måste också tillägga att jag har fått äran att sjunga på den stora dagen...


Passar på att lägga ut lite gamla bilder nu när man går och längtar efter sin man, och man vet att man har ett bröllop att se fram emot!

Kram. Terése





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar